Кадър: България Он ЕърТемата с лекуване с кръвна плазма е актуална в момента. Д-р

...
Кадър: България Он ЕърТемата с лекуване с кръвна плазма е актуална в момента. Д-р
Коментари Харесай

Д-р Александър Симидчиев: Всеки човек, който е лекуван с плазма, да бъде регистриран

Кадър: България Он Еър

Темата с лечение с кръвна плазма е актуална в момента. Д-р Александър Симидчиев разкри повече детайлности.

" Трябва да има указател. Всеки човек, който е лекуван с плазма, да бъде регистриран. След това да се направи разбор каква е степента на полза на това лекуване. Към момента няма задоволително информация. " Това сподели пулмулогът д-р Александър Симидчиев в " Беновска пита " по Канал 3. 

" Плазмата има огромен резултат, когато още не са настъпили органни повреди. В момента всеки се хваща като за сламка за разнообразни лечения и и лекувания, само че би трябвало да има научни доказателства. "  

Той изясни, че хората умират, тъй като вирусът нападна белия дроб и е извънредно мъчно е да се ръководи прцесът, а използването на медикамент би трябвало да е потвърдено от науката, написа Novini.bg. 

Симидчиев акцентира, че протоколи има, само че всеки пациент е самостоятелен. Всеки драматичен случай поражда негативизъм към лекарите. Пулмулогът добави, че виновността за сегашната обстановка е в неспазването на ограниченията. " Ако се съблюдаваха ограниченията, нямаше да има отделения, в които леглата са свършили. Претоварването на системата е реалност. "  

Александър Симидчиев акцентира, че малко хора са очаквали това, което се случи.  С най-прост оксиметър може да се планува самостоятелно неподходящо развиване на заболяването.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР